Hoe wordt data
een krachtige AI tool?

Dit start bij het in kaart brengen van bedrijfsdata en integratie eisen. Hiermee wordt duidelijk hoe Artificial Intelligence (AI) bestaande processen kan optimaliseren of vervangen. Door te beginnen met een AI workshop of prototype, maken we uw mogelijkheden op een effectieve manier tastbaar.

Bekijk ons werk
Zet je data aan het werk.

Alle data

AI heeft toegang tot al je besloten bedrijfsdata, databases, PDF's, afbeeldingen, video's en kan deze direct begrijpen. Bouw aan uw eigen AI vector database en creëer mogelijkheden.

Veel slimmer

AI kan alle data in real-time vergelijken en verbanden leggen. Middels een "Agent" kan dit zelfs in meerdere stappen, waarbij hij zelf op zoek gaat naar de best onderbouwde antwoorden.

Mensentaal

Large Language models (LLM) hebben de gave om normale mensentaal te spreken. Via handige chat heeft AI meer geduld en kan het zijn toon én taal optimaliseren voor de toehoorder. Ook is spreken, luisteren of zelfs video via de LLM mogelijk.

Zelflerend

AI kán fouten maken of zelfs "fantaseren". Het is als een hyperactieve assistent die zijn uiterste best doet om antwoorden te onderbouwen en van fouten te leren.

Hoe wordt data een krachtige AI?

Uw data kan uw AI oplossing worden

AI biedt vele oplossingsrichtingen maar de meesten hebben geen partij om deze mee uit te werken. Tevens spelen er belangrijke vragen zoals het behoud van uw intellectuele eigendom of data. De tabel met percentages laat de verwachte impact van Large Language Modellen (LLM) op diverse beroepen zien.

Basis voorwaarde om iets unieks te bieden is juist uw eigen dataset. Dit kan een database zijn, maar ook Excel files, PDF's, afbeeldingen handgeschreven documenten of video opnames. Met de juiste aanpak is uit iedere databron een unieke AI invalhoek te bedenken. De uitdaging zit veelal in de executie van goede ideeën met de juiste mensen. Daar zit exact ons specialisme.

De kracht van GPT-4, geïntegreerd of lokaal.

Een AI oplossing stelt u in staat om waardevolle inzichten te verkrijgen of uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. Of u nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet of een gevestigd bedrijf dat zijn concurrentiepositie wil versterken, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen bij het beschermen van uw intellectueel eigendom.

Iedereen kent inmiddels wat GPT-4 kan, maar je wilt niet zomaar alle vertrouwelijke informatie hier naartoe sturen. Omdat medewerkers toch de makkelijkste weg zullen kiezen, is het nóg meer van belang om te voorkomen dat uw data op straat komt te liggen.

Hier kunnen we van betekenis zijn. We gebruiken die meest krachtige open source LLM's, die een vergelijkbare kwaliteit bieden als GPT-4. Door deze modellen uit te breiden met uw eigen data, gaat er nog een grotere wereld open. Chat, zoek, analyseer en genereer met behulp van uw data en uw eigen AI software. Hierbij bepaald u zelf wie toegang heeft tot de data en komt deze nooit buiten uw organisatie.

Wij zijn AI innovatie parter

Onze teams van professionals staan klaar om u te begeleiden bij het bouwen van op maat gemaakte AI-tools die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ontdek hoe wij uw motor zijn bij de realisatie van data-gedreven AI-tools. Als actieve partner verleggen we de competenties van uw organisatie en werkt u samen met de meest creatieve geesten van Nederland.

Ons team van experts staat klaar om samen met u te werken aan AI-gedreven oplossingen. Dus ben jij ondernemer, CEO, CIO, CTO, Business- of IT-manager van je organisatie, laten we samenwerken om de grenzen te verleggen. Plan een gesprek om te sparren over Data kwaliteit, Data context en AI toepassingen.

Op Zorg & ICT 2023werd on AI verhaal gewaardeerd.

Op Zorg & ICT 2023

werd on AI verhaal gewaardeerd.

We stonden op Zorg & ict 2023 en hadden vele goede gesprekken over innovatie in de zorg, waaronder de vele mogelijkheden van AI, platform ontwikkeling en API integratie. Wil je met ons sparren over de kansen voor AI binnen je organisatie, open het gesprek met Sophie, Arne of Bart.

Bel, mail of app.
Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Read more

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Jurjen Terpstra

“Pragmatische en flexibele samenwerking”

Spartner heeft voor ons een maatwerk portaal gemaakt voor de subsidieverantwoording van grootschalige samenwerkingsprojecten. Dit stelt ons en onze partners in staat om in een gezamenlijke omgeving op een veilige, inzichtelijke en beheersbare wijze hun plannen uit te voeren en te verantwoorden. De pragmatische en flexibele samenwerking met Spartner heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd een functionele een klantvriendelijke omgeving hebben gerealiseerd.

Jurjen Terpstra Managing Partner at Wecreate Consulting

Dr. Freek Daams

“Internationale samenwerking in randomized trial”

Onze landelijke werkgroep van chirurgen werkt actief samen met internationale werkgroepen dankzij het innovatieve online onderzoek-platform.

Read more

Dr. Freek Daams Upper GI en HPB Chirurgie, VUmc

Marco Leenders

“Verlengstuk van onze competenties en softwareontwikkeling”

Middels wekelijkse calls en de Azure Devops sprints werkt Spartner actief samen met onze innovatie, communicatie en softwareontwikkeling-afdelingen.

Read more

Marco Leenders Hoofd Automatisering Mosadex Groep

Niels Winters

“Innoveren in juridische technologie”

Als juristen met kennis van IT hechten we veel waarde aan kwaliteit; zowel van de code als van het proces. De hoge standaarden en betrouwbaarheid van Spartner geeft ons de capaciteit om doorlopend innovatieve features te creëren.

Read more

Niels Winters Directeur JuriBlox

Maarten Bremer

“Innoveren in hét digitale identificatie netwerk van Nederland en Europa”

De proactieve aanpak van Spartner was doorslaggevend voor het doorgronden van het complexe eHerkenning netwerk.

Read more

Maarten Bremer CTO / Founder Ensured

Veelgestelde vragen.

Heb je interesse in samenwerking, maar zit u nog met enkele prangende vragen? Deze snelle Q&A biedt wellicht uitkomst.

Naast Ai, wat is jullie specialisme?

Samengevat zijn we in staat om vrijwel ieder software innovatie te realiseren. Van het business plan tot een prototype of hoogwaardige applicatie. We ontzorgen bij vrijwel iedere software oplossing voor legaltech, medtech, fintech, e-commercy en industrie systemen.

Qua tools noemt men dit vaak een webapplicatie, portal, platform, patiëntendossier, 3D builder, AI tool, ERP, boekingssysteem, API-integratie, CRM, bot, middleware of APP.

In welke technologieën zijn jullie gespecialiseerd?

Ons team bestaat uit architecten, consultants, UX-ers en full-stack developers. We zijn bedreven in zowel backend- als frontend-ontwikkeling, van concept naar volwaardig plan van aanpak.

Voor backend maken we vaak gebruik van PHP/Laravel, .NET, C# of Python. De data van de applicatie wordt opgeslagen in SQL (MySQL, PostgreSQL) of NoSQL (MongoDB, Elasticsearch, Redis) databases.

Aan de frontend-zijde werken we met krachtige technologieën zoals JavaScript, Livewire, TailwindCSS, Vue.js, ThreeJS, TypeScript, Nuxt.js, Flutter, React (Native) en Angular. UX/UI-ontwerpen creëren we met behulp van Adobe XD, Figma, UXPin of Photoshop.

Dit is slechts een greep uit ons expertisegebied. Van DevOps tot AMQP, we gaan graag dieper in op de technologieën die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Onze skills, jouw succes.

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.
Bel, mail of app voor een snelle afspraak.

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.