Medische onderzoeken.

Het Amsterdam UMC werkt online samen aan onderzoek, middels een geanonimiseerd patiëntendossier. Hierbij zijn handige functies als video input en Excel export verwerkt.
Platform voor medisch universitair onderzoek

Taskforce Naadlekkage is uitgegroeid tot een landelijk netwerk van chirurgen en anesthesiologen die werken aan het onderzoek naar en de behandeling van colorectale naadlekkage. Middels een anoniem patiëntendossier werd de privacy van patiënten bewaakt.

Het platform kan tijdens de operatie gebruikt worden voor dataverzameling en ondersteund input van zowel data als digitale media, in de vorm van foto en video. De rollen en bevoegdheden van gebruikers zorgt voor de solide beveiliging qua het exporteren van data naar Microsoft Excel documenten (XLSX).

Klant
Amsterdam UMC
Jaar
Van 2016 tot op heden
Diensten

Maatwerk Laravel applicatie met gebruik van Laravel-Excel, AdminLTE, multimedia uploads, BitBucket.

Dr. Freek Daams

“Internationale samenwerking in randomized trial”

Onze landelijke werkgroep van chirurgen werkt actief samen met internationale werkgroepen dankzij het innovatieve online onderzoek-platform.

Dr. Freek Daams Upper GI en HPB Chirurgie, VUmc

Zin in een kop koffie?

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.

Bart Schreurs
Business Development Manager
2022_Spartner_Pasfotos-001-18-transformed-1674731375.png

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.