Digitale identificatie.

Als dienstverlener van digitale identificatie via het eHerkenning netwerk, ontwikkelen we software oplossingen zoals: Herkenningsmakelaar, Authenticatiedienst, Middelenuitgever, Machtingenregister en eIDAS.
Digitaal ID voor ondernemer en overheid

Ensured is een initiatief van Xolphin. Sinds 2002 levert Xolphin SSL certificaten en digitale handtekeningen. Snelheid, service en gemak staan hierbij voorop. Inmiddels zijn er ruim 1.000.000 certificaten geleverd aan zo'n 45.000 klanten.

eHerkenning is hét authenticatiemiddel waarmee ondernemers, intermediairs en medewerkers veilig kunnen inloggen bij aangesloten (overheids)organisaties. Met een aansluiting op eHerkenning is de online dienstverlening tussen overheden en bedrijven veilig, betrouwbaar en eenvoudig geregeld.

Klant
Ensured
Jaar
Van 2020 tot op heden
Technologie

eHerkenning aansluiting, ontwikkeld met het krachtige Laravel, eHerkenning specifieke SAML standaarden om veilig te communiceren middels Artifact Binding, SOAP verbindingen en XML & XSD validatie

Aansluiten conform standaarden in samenspraak met overheid.

De eisen van de aansluitingen als Herkenningsmakelaar, Authenticatiedienst, Middelenuitgever, Machtingenregister en eIDAS berichtenservice staan beschreven op https://afsprakenstelsel.etoegang.nl. Naast deze uitgebreide documentatie zijn er diverse uitzonderingen die vragen om een actieve benadering. We schakelen actief met Logius om de aansluitingen op te kunnen leveren.

Maarten Bremer

“Innoveren in hét digitale identificatie netwerk van Nederland en Europa”

De proactieve aanpak van Spartner was doorslaggevend voor het doorgronden van het complexe eHerkenning netwerk.

Maarten Bremer CTO / Founder Ensured

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.