Krachtige 3D bouwtekeningen software.

Met de 3D builder maakt Masterbloc supersnel bouwtekeningen, inclusief de onderliggende calculaties en bouwinstructies. Masterbloc stapelblokken zijn gemakkelijk verplaatsbaar en eindeloos combineerbaar.
Optimaal tekenproces met snelle 3D tool.

Masterbloc had de behoefte aan een effectievere oplossing dan hetgeen een verouderde maatwerk tool of standaard CAD-software kan bieden. In reactie hierop heeft Spartner een 3D designapplicatie ontwikkeld die niet alleen minder complex is, maar ook additionele functies biedt. De applicatie is zo ontworpen dat het naast het creëren van 3D-modellen, ook bouwinstructies genereert en een kostenraming verzorgt. 

Een essentieel aspect van onze tool is de offline functionaliteit, wat betekent dat gebruikers op de bouwplaats zonder internettoegang toch toegang hebben tot alle noodzakelijke gegevens. Bovendien is de applicatie geoptimaliseerd voor direct gebruik op Windows, wat verdere flexibiliteit op de werkplek garandeert. Door alle functionaliteit te combineren, bieden we Masterbloc een oplossing die niet alleen tijdsefficiënt is, maar ook veelzijdig is voor diens verscheidene werkzaamheden.

Klant
Masterbloc - 3D tool voor Windows
Jaar
vanaf 2023
Technologie

.Net, Maui, C#, Native (offline) Windows 11, Three.js.

Bjorn Gubbels

“Als onderneming moet je vooruit durven gaan”

Voor Spartner was onze uitdaging pionierswerk maar samen hebben we enkele hordes kunnen nemen om tot een mooie en efficiënte bedrijfstool te komen. Een ontwikkelings- en leerproces voor beide partijen, waarbij de terugkoppeling van vragen en gewenste aanpassingen door onze medewerkers aan Spartner altijd in goed overleg verliep en we konden rekenen op een snelle feedback en gerichte oplossingen.

Bjorn Gubbels Eigenaar Masterbloc

Over onze klant:
Masterbloc.

Betonagglomeraten Gubbels, met zijn roots in Maasmechelen, begon 75 jaar geleden als producent en leverancier van bouwmaterialen. Doorheen de jaren en over drie generaties heen, heeft dit familiebedrijf zijn expertise in de betonsector verfijnd. Ze zijn gegroeid van een lokale naam naar een vooraanstaande leverancier in Europa, met een focus op de Masterbloc stapelblok gedurende de laatste twee decennia. 

Bij Gubbels staat innovatie centraal; ze lanceren regelmatig geavanceerde en duurzamere betonblok varianten, die de basis vormen voor diverse bouwconstructies. Deze kwaliteit wordt onderstreept door verschillende erkende certificaten. We zijn trots om samen te werken met zo'n toegewijd en gerenommeerd bedrijf.

Veelzijdigheid met .Net 3D Applicaties voor Windows.

De Masterbloc applicatie werd door ons gecreëerd met DotNet MAUI in C#. Deze technologie onderstreept de kracht en veelzijdigheid van moderne applicatieontwikkeling. .Net-toepassingen, specifiek voor de Windows-omgeving, bieden tal van voordelen. Ten eerste profiteren ze van de sterke integratie met Windows, wat resulteert in betere prestaties en naadloze compatibiliteit. Ook kunnen ontwikkelaars dankzij het .Net-framework profiteren van talrijke bibliotheken en tools, wat de ontwikkelingstijd kan verkorten en het onderhoud vereenvoudigt. MAUI (Multi-platform App UI), een evolutie van Xamarin.Forms, breidt deze voordelen uit door een enkele codebase te bieden die op meerdere platforms kan draaien. Dit betekent dat de applicatie, hoewel ontwikkeld met Windows in gedachten, ook kan worden aangepast voor iOS, Android of macOS zonder aanzienlijke herontwikkeling. Kortom, het gebruik van .Net en MAUI in C# zorgt voor efficiënte, schaalbare en cross-platform oplossingen.

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.