Transfer Pricing
Reimagined.

GoDocly is een efficiënt en flexibel transfer pricing platform, speciaal ontworpen om aan de behoeften van zowel multinationals als snelgroeiende bedrijven te voldoen.
GoDocly maakt transfer pricing eenvoudig

GoDocly is de ultieme oplossing voor moeiteloze documentatie van transfer pricing. Dit platform is ontworpen om het interne nalevingsproces van transfer pricing (TP) te stroomlijnen, waardoor het sneller en eenvoudiger wordt dan ooit tevoren. Of het nu gaat om multinationale ondernemingen of snelgroeiende scale-ups, GoDocly biedt een gebruiksvriendelijke oplossing die aan de behoeften van diverse organisaties voldoet.

GoDocly zorgt voor een efficiënt en gestroomlijnd proces bij het opstellen van transfer pricing documentatie. Met deze innovatieve tool kunnen bedrijven hun nalevingsverplichtingen op een efficiënte manier beheren, wat resulteert in een aanzienlijke tijdsbesparing en een vermindering van administratieve lasten. Dankzij de intuïtieve interface en geavanceerde functionaliteiten is het mogelijk om complexe documentatie moeiteloos te genereren en te beheren.

Jaar
2024
Technologie

- SAAS platform
- data silo's
- 2 factor authenticatie
- impersonation
- Laravel
- Tailwind
- VueJS
- TypeScript

Sander Pleijsier

“Dankzij Spartner hebben wij een uitstekende software-oplossing”

Transfer pricing is een complex werkveld, maar aan de vragen die de ontwikkelaars van Spartner al snel stelden, merkten we dat ze zich “TP” snel eigen hadden gemaakt. Hun vermogen om snel een diep begrip te ontwikkelen van onze specifieke behoeften en uitdagingen was indrukwekkend. De communicatie met de ontwikkelaars was altijd goed en prettig, wat de samenwerking aanzienlijk vergemakkelijkte. Ze waren toegankelijk, responsief en altijd bereid om mee te denken.

Sander Pleijsier Co-founder & CEO GoDocly

Onze klant over
Spartner.

"Spartner heeft een solide softwarebasis neergezet, die niet alleen schaalbaar en snel is, maar ook voldoet aan de hoge veiligheidsstandaarden die nodig zijn voor de verwerking van bedrijfsgevoelige informatie. De software presteert betrouwbaar en efficiënt, wat essentieel is in ons werkveld.

Wat voor ons ook van grote waarde was, is de uitzonderlijk goede documentatie die Spartner heeft geleverd. Hierdoor konden onze eigen ontwikkelaars de werkzaamheden moeiteloos overnemen en voortbouwen op het werk dat al was gedaan. Dit heeft een naadloze overgang en continuïteit gewaarborgd in onze operaties.

Kortom, dankzij Spartner hebben wij een uitstekende software-oplossing in handen die perfect aansluit op onze behoeften."

Flexibel platform voor een
complex fiscaal werkveld.

GoDocly's belangrijkste voordeel is de aanpassingmogelijkheid voor verschillende landen, wetten, bedrijfsstructuren- & behoeften, met een scala aan functies ontworpen voor een eenvoudig en versnelt documentatieprocess. Middels de nieuwste technologieën, waarborgt GoDocly dat bedrijf voldoend aan de geldende transfer pricing wet- en regelgeving.

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.