Helder proces, maximaal resultaat.

Helder proces,

maximaal resultaat.

Software innovatie is te vaak een pijnlijk proces: het duurt lang, budgetten worden overschreden en aanpassingen zijn complex. Dit doen wij anders. Wij ontzorgen onze klanten in 4 stappen.

Ik wil een gesprek
Hoe we werken
Ontzorgen,
van idee tot resultaat.

Werk met de beste denkers, architecten en software specialisten.

Strategisch sparren

Strategisch sparren.

Een goed idee komt tot leven door een pragmatische brainstorm. Zo creëren we een duidelijke businesscase. Hierbij geven we tevens een indicatie van technische complexiteit en te verwachte kosten.

Helder projectplan

Helder projectplan.

Vervolgens maken we een uitgebreid projectplan. Het bevat bijvoorbeeld een High Level Design, database model en wireframe. Dit plan schept zekerheid in eisen, kosten en deadlines.

Effectief bouwen

Effectief bouwen.

Wij hebben de beste Nederlandse developers in de markt. Gecombineerd met ons unieke werkproces maximaliseren wij kwaliteit, productiviteit en effectiviteit. Zo werken wij toe naar een succesvolle lancering.

Blijven groeien

Blijven groeien.

Na lancering blijven we inspelen op de ontwikkelingen en kansen in de markt. Zo werken we samen aan een roadmap met het noodzakelijke onderhoud én krachtige nieuwe features. Hierdoor blijven onze klanten innoveren en voorlopen op de concurrentie. 

Een nieuw idee of project?

We denken graag met je mee. Stuur een bericht of bel even.

Bestaande software die aandacht nodig heeft?

Wij springen graag bij met ruime kennis en ervaring. Ook kunnen we helpen met een second opinion of een kwaliteitscontrole van je bestaande project.

Wat partners zeggen
Jurjen Terpstra

“Pragmatische en flexibele samenwerking”

Spartner heeft voor ons een maatwerk portaal gemaakt voor de subsidieverantwoording van grootschalige samenwerkingsprojecten. Dit stelt ons en onze partners in staat om in een gezamenlijke omgeving op een veilige, inzichtelijke en beheersbare wijze hun plannen uit te voeren en te verantwoorden. De pragmatische en flexibele samenwerking met Spartner heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd een functionele een klantvriendelijke omgeving hebben gerealiseerd.

Jurjen Terpstra Managing Partner at Wecreate Consulting

Bjorn Gubbels

“Als onderneming moet je vooruit durven gaan”

Vernieuwing en verandering worden niet altijd met evenveel enthousiasme bij onze medewerkers onthaald, de mens is een gewoontedier maar als onderneming moet je vooruit durven gaan en de nood aan een eigentijds tekenprogramma voor het realiseren van diverse constructies met onze Masterbloc stenen was hoog. Voor ons maar ook voor Spartner was deze uitdaging een beetje pionierswerk en samen hebben we enkele hordes moeten nemen om tot een mooie en efficiënte bedrijfstool te komen. Een ontwikkelings- en leerproces voor beide partijen, waarbij de terugkoppeling van vragen en gewenste aanpassingen door onze medewerkers aan Spartner altijd in goed overleg verliep en we konden rekenen op een snelle feedback en gerichte oplossingen. We blijven ervaringen met Spartner uitwisselen en kijken terug en vooruit op een geslaagde samenwerking.

Read more

Bjorn Gubbels Eigenaar Masterbloc

Hans Lugtenberg

“Afspraak is ook echt afspraak”

Yield.inc is een nieuwe vermogensbeheerder in Nederland waar het accent ligt op een excellente klantbeleving, duurzaamheid en technologie. Toen wij voor de vraag stonden om ons platform in huis te ontwikkelen of met een partner zijn wij in contact getreden met Spartner. Wij staan nog steeds 100% achter de keuze voor Spartner want; het eigendom van de sourcecode ligt bij ons en bij Spartner is afspraak ook echt afspraak of het nu gaat over de oplevertermijn of over het afgesproken budget!

Hans Lugtenberg Partner at Yield Inc.

Niels Winters

“Innoveren in juridische technologie”

Als juristen met kennis van IT hechten we veel waarde aan kwaliteit; zowel van de code als van het proces. De hoge standaarden en betrouwbaarheid van Spartner geeft ons de capaciteit om doorlopend innovatieve features te creëren.

Read more

Niels Winters Directeur JuriBlox

Patrick Ryan

“Professional fintech software development”

Spartner has delivered the world's most advanced KYC services management system.

Read more

Patrick Ryan Founder KYCnet

Josh Mountain

“Have been using Laravel Excel for years”

We requested custom help to a performance challenge we had in our implementation of Laravel Excel. I was amazed how quickly these Laravel artisans achieved significant performance gains, which saved us a lot of development time.

Read more

Josh Mountain Co-Founder at IncentivePilot.com

Norbert Wegter

“Sinds 2010 een professionele software partner”

Spartner denkt mee in onze zoektocht naar innovaties en levert altijd top werk. Nadat de eerste Huurda.nl versie verouderd was, hebben we in 2020 gezamenlijk een geheel nieuwe versie gelanceerd!

Read more

Norbert Wegter Eigenaar 123wonen en iQ makelaars.

Maurice Evers

“Hogere bezettingsgraad dankzij ons gebruiksvriendelijke platform”

In de mooie jaren dat we met Spartner samenwerken hebben we onze software sterk doorontwikkeld. Studenten en verhuurders werken actief met features als lotingen, betalingen, chat, contractgeneratie en meer.

Maurice Evers Department Head Student Housing

Maarten Bremer

“Innoveren in hét digitale identificatie netwerk van Nederland en Europa”

De proactieve aanpak van Spartner was doorslaggevend voor het doorgronden van het complexe eHerkenning netwerk.

Read more

Maarten Bremer CTO / Founder Ensured

Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Read more

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Gemeente Groningen

“Flexibele samenwerking met jaarlijkse updates”

Het projectteam van Gemeente Groningen is erg enthousiast over het "Roomfinder" platform.

Read more

Gemeente Groningen Projectteam

Dr. Freek Daams

“Internationale samenwerking in randomized trial”

Onze landelijke werkgroep van chirurgen werkt actief samen met internationale werkgroepen dankzij het innovatieve online onderzoek-platform.

Read more

Dr. Freek Daams Upper GI en HPB Chirurgie, VUmc

André Basten

“My Life Slim Venray”

Eenvoudig online samenwerken met onze cliënten zorgt voor een betere grip op de resultaten.

Read more

André Basten Gewichtsconsulent

Marco Leenders

“Verlengstuk van onze competenties en softwareontwikkeling”

Middels wekelijkse calls en de Azure Devops sprints werkt Spartner actief samen met onze innovatie, communicatie en softwareontwikkeling-afdelingen.

Read more

Marco Leenders Hoofd Automatisering Mosadex Groep

Hoe we werken

Spartner.

Een partner die ideeën omzet in kwalitatieve oplossingen. Ons ervaren team zorgt voor grip op technische kwaliteit én budget.

  • Sinds 2004 partner van startup, MKB & corporaties. Ervaring maakt ons een ideale sparring partner op technisch én business case niveau.

  • Maatwerk software waarvan onze partners het intellectueel eigendom krijgen. We versterken uw concurrentiepositie en creëren waarde.

  • Wij zijn Laravel expert. Dit houdt in: open source code, effectief ontwikkeld, met hoge industrie standaarden qua kwaliteit en veiligheid.


Dé ideale partner voor het realiseren van krachtige ideeën, zoals: web app, platform, fintech, API, database, ERP, AI technology, PWA, robot automatisering, CRM, legal tech of blockchain projecten.

Het team Een gesprek?

Zin in een kop koffie?

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.