Subsidie software ontwikkeling.

Met WeCreate ontwikkelden we een subsidieplatform voor het vastleggen en auditen van het gehele subsidie traject.
Portal voor alle subsidie dossiers

Het Subsidieportaal is gerealiseerd om subsidies in de levensmiddelenindustrie te beheren en controleren. In ieder dossier worden deelnemers geregistreerd en wordt een uitvoerige kostenonderbouwing gemaakt. Het subsidieportaal zorgt hierbij voor de eenvoudige upload van facturatie en deelname documenten. Veiligheid is hierbij van groot belang, en daarom wordt specifieke data versleuteld opgeslagen.

Met het oog op de verschillende gebruikers is er gestreefd naar het creëren van een gebruiksvriendelijke backend-applicatie. Deze houdt rekening met multi-tenancy en is daardoor klaar voor toekomstige uitbreidingen met nieuwe subsidietrajecten. Dit benadrukt de kracht van maatwerk subsidie softwareontwikkeling, waardoor de unieke competenties van WeCreate versterkt worden.

Klant
WeCreate Consulting
Jaar
Van 2022 tot heden
Technologie

Subsidie portal, Laravel, Livewire, Tailwind.

Jurjen Terpstra

“Pragmatische en flexibele samenwerking”

Spartner heeft voor ons een maatwerk portaal gemaakt voor de subsidieverantwoording van grootschalige samenwerkingsprojecten. Dit stelt ons en onze partners in staat om in een gezamenlijke omgeving op een veilige, inzichtelijke en beheersbare wijze hun plannen uit te voeren en te verantwoorden. De pragmatische en flexibele samenwerking met Spartner heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd een functionele een klantvriendelijke omgeving hebben gerealiseerd.

Jurjen Terpstra Managing Partner at Wecreate Consulting

Over onze klant:
WeCreate Consulting.

WeCreate Consulting bevindt zich op het snijvlak van sociale en technologische innovaties. Wij helpen onze klanten bij het verkrijgen van financiering voor verandering, verbinden belanghebbenden voor projectontwikkeling en ondersteunen de implementatie en uitvoering op operationeel niveau.

Met expertise in drie cruciale gebieden - Mens & Organisatie, Innovatie en Financiering - ondersteunt WeCreate Consulting organisaties bij het realiseren van de gewenste verandering en het verbeteren van hun ondernemerschap. Dankzij onze unieke, op maat gemaakte benadering en toegewijd team, zijn we in staat om een positieve impact te maken voor onze klanten en hun stakeholders.

Technologie van de subsidie software.

Voor de techneut, wat technische onderbouwing. We hebben bij deze subsidiesoftware gebruik gemaakt van LAMP stack (Linux, Apache, MySQL, PHP) backend en een TALL-stack frontend(Tailwind, Alpine.js, Laravel, Livewire). Deze lenen zich heel goed voor maatwerk subsidiesoftware ontwikkeling, omdat het een krachtige combinatie biedt van out of the box functionaliteiten zonder een compromis te verlangen op het gebied van de maatwerk subsidie logica.


Omdat de complexiteit van de UX/UI uiteen loopt, kozen we qua frontend voor een hybride oplossing met zowel Blade- als en Livewire-pagina's. Deze laatste, Livewire, is gebruikt om alle interactieve componenten te realiseren, zoals op dashboards en registratiepagina's. Zo kunnen we componenten ontwikkelen met complexe interacties en UX. Eenvoudigere pagina's en formulieren, zoals gebruikersprofielen en wachtwoord wijzigingen, zijn gemaakt met standaard Blade-views. Deze hybride aanpakt maakt de subsidiesoftware UX/UI maximaal flexibel en bespaart kosten in het frontend ontwikkelingstraject.

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.