ClipFinder.com
AI chatbot.

Start met luisteren, waar je interesse begint. ClipFinder is een AI chatbot met een Retrievel Augmented Generation (RAG) techniek. Dit zorgt voor een AI die, anders dan ChatGPT, exacte taken kan doen en procesmatig kan handelen.
Wat maakt ClipFinder uniek?

Podcasts zijn geweldig, maar je kan helaas nooit alles luisteren. Shorts en korte clipjes tonen je vaak een deel, maar hoe duik je nou exact in de gehele Podcast die je aanspreek? Dankzij onze AI oplossing kan het! Op ClipFinder.com doorzoek je eenvoudige duizenden uren aan Youtube video's en krijg je met exacte quotes te zien welke je vraag beantwoord of je onderwerp bespreek. Spring direct in de podcast, waar jouw interesse begint.

ClipFinder combineer diverse AI technieken om het grote bos van Podcasts op een betere én leukere manier te doorzoeken. Zo gebruikt onze Multi step agent een Retrieval Augmented Generation (RAG) techniek en verbind het de LLM van OpenAI met een eigen Vector database. Een krachtige manier om grote hoeveelheden video op een nieuwe manier te doorgronden.

Jaar
2024
Technologie

Multi step agent, Retrieval Augmented Generation (RAG) met Large Lange Model (LLM) OpenAI ChatGPT integratie en Vector technieken.

Arne Schoenmakers

“Direct naar de beste stukken uit het gesprek.”

Met ClipFinder spring ik direct in de onderwerpen die me aanspreken, van mensen die ik graag beluister. Ook is het vinden van "dat ene feitje dat ik herinner" super snel gedaan. Clips verschijnen direct onder elkaar met duidelijke quotes erbij. De kwaliteit van de resultaten verbazen me keer op keer.

Read more

Arne Schoenmakers Founder ClipFinder & Spartner

Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Read more

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Gebruik deze techniek binnen uw organisatie.

ClipFinder.com is ontstaan vanuit onze passie voor podcasts en het laat tevens zien waarom AI zo krachtig is. Clipfinder is een ideale showcase is van onze kennis omtrent Artificial Intelligence (ML, LLM, RAG, agents, Vector en meer). Het achterliggende platform, AiFred, laat ons effectief prototypes realiseren en klant use-cases testen.

Gebruik ClipFinder.com om effectief de onderwerpen te beluisteren en sneller te leren over AI, innovatie, lifestyle, gezondheid of politiek die in duizenden uren podcasts besproken worden.

Zet je idee om in een eigen AI prototype.

Wij zijn een innovatie partner voor partijen met innovatie ideeën. Neem contact op en we plannen graag een call om eens te sparren over de mogelijkheden van AI.

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.