Lynn.
De lawyer bot die u tijd bespaart.

Dé juridische AI robot voor geheimhoudingsovereenkomsten (NDA’s) en verwerkersovereenkomsten (DPA’s). Upload eenvoudig uw Word document of PDF en ontvang binnen één minuut een uitgebreid juridisch rapport en suggesties in uw document.
Should you sign that document?

Lynn Legal geeft direct antwoord op de vraag of het verstandig is om een overeenkomst te tekenen. Het platform analyseert ieder document op basis van Artificial Intelligence (AI), Natural Language Processing (NLP) en Machine Learning (ML) en leert elke dag meer op basis van tienduizenden documenten.

Klant
Lynn Legal - NDA & DPA
Jaar
Van 2020 tot op heden
Diensten

Maatwerk Laravel ontwikkeling m.b.v. AI, document generation (Word, PDF), Python, Vue.js, Docker, Github

Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Partnerschap,
iedere dag weer.

Lynn Legal gebruikt Github als projectmanagement platform en Slack voor de communicatie tussen de Lynn project owner en Spartner developers. Er wordt gewerkt aan zes nieuwe releases per jaar, welke "agile" vorm krijgen vanuit de innovatie roadmap.

  • Gestructureerd werken dankzij Github

  • Dagelijks overleg via Slack

Project Resultaat.

Hetgeen we kunnen bereiken met AI en Machine Learning technologieën groeit dagelijks. Hoe meer data, hoe beter de kwaliteit van de adviezen. Deze technologie heeft de toekomst!

Wat wil je door ons laten ontwikkelen?

Een nieuw idee of een bestaand systeem dat aandacht nodig heeft?
We denken graag met je mee.