Statamic 3
Laravel CMS.

Slim digitaal beheer van alle publieke websites van farmaceutisch bedrijf Mosadex Groep. Het multi-website platform gebruikt een "Flat File dataopslag" waarmee een grote hoeveelheid verkeer verwerkt en beheerd kan worden.
Statamic CMS en Laravel

Mosadex Groep is totaalleverancier in de openbare farmacie. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

We werken aan het multi-website platform op basis van Laravel en het moderne CMS systeem Statamic 3. Hiermee wordt alle content vanuit één digitale omgeving beheerd. Er is gekozen voor Statamic 3 omdat het een "Flat File dataopslag" biedt. Tevens biedt het content beheersysteem van Laravel Statamic een hoge gebruiksvriendelijkheid, mede dankzij de handige "bard" delen in de WYSIWYG editor (what you see is what you get, of in het Nederlands: wat je ziet is wat je krijgt).

Klant
Mosadex Groep
Jaar
Van 2020 tot op heden
Diensten

Laravel Statamic 3 CMS in DevOps en hosting via een Microsoft Azure omgeving, Daywize API koppeling.

Marco Leenders

“Verlengstuk van marketing en development”

Middels wekelijkse calls en de Azure Devops sprints werkt Spartner actief samen met onze marketing- en development-afdelingen.

Marco Leenders Hoofd Automatisering Mosadex Groep

Samenwerken in Azure DevOps.

De Laravel applicatie word gedraaid binnen het Microsoft Azure platform. We hanteren een roadmap waarbij ieder kwartaal een nieuwe release wordt voorbereid.

Azure DevOps en Teams zorgen voor een zorgvuldige communicatie omtrent sprints, deployments, feature progressie en issues.
Wat wil je door ons laten ontwikkelen?

Een nieuw idee of een bestaand systeem dat aandacht nodig heeft?
We denken graag met je mee.