Innovatieve farmaceutische software.

Als consultants en architecten werken we aan de toekomstvisie van een veilig en modern productieproces.
Innovatie consultant voor farmaceutische software

Spartner werd ingeschakeld om een nieuwe technische architectuur te ontwerpen die niet alleen een helder beeld zou geven van de huidige situatie, maar die ook de potentieel transformative voordelen van een herontworpen proces zichtbaar zou maken.

Ons team begon zijn werk als consultant, met als eerste taak om een gedetailleerde analyse te maken van het huidige proces. We wilden elk aspect ervan begrijpen, inclusief alle impactgebieden, variërend van directe operationele problemen tot bredere bedrijfsstrategische uitdagingen.

Eenmaal gewapend met dit inzicht, intensiveerde de samenwerking tussen de architecten van de farmaceut en Spartner. Ze bundelden hun expertise om de doelstellingen van de nieuwe architectuur te definiëren. Dit omvatte het identificeren van prioriteiten, het vaststellen van mijlpalen en het uiteenzetten van de strategie voor de realisatie van deze ambitieuze onderneming.

Met behulp van geavanceerde technologieën en procesmodelleringstechnieken, was het team in staat om de knelpunten in het huidige proces te identificeren. Het team werkte vervolgens nauw samen om oplossingen te ontwerpen voor deze uitdagingen. De gekozen oplossingsrichtingen waren zowel innovatief als pragmatisch, ontworpen om de productieprocessen efficiënter, transparanter en veiliger te maken.

Klant
Mosadex Groep
Jaar
2022 - 2023
Technologie

Consultancy, Architechture, Microsoft Azure, API design.

Marco Leenders

“Verlengstuk van onze competenties en softwareontwikkeling”

Middels wekelijkse calls en de Azure Devops sprints werkt Spartner actief samen met onze innovatie, communicatie en softwareontwikkeling-afdelingen.

Marco Leenders Hoofd Automatisering Mosadex Groep

Focus op Microsoft Azure.

Een van de gestelde vereisten was het opzetten van de architectuur binnen een Microsoft Azure-omgeving. Als specialisten in Azure-infrastructuur, zijn we in staat de farmaceutische applicatie zodanig vorm te geven dat toekomstige clusters en processen volledig compatibel zullen zijn. Hierbij hebben we rekening gehouden met essentiële aspecten zoals load balancing clusters, back-upstrategieën, DevOps-integratie en fallback-mogelijkheden.
Zin in een kop koffie?

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.