Verhuur- en beheersoftware.

Een online platform dat bemiddeld tussen Maastricht University studenten en het aanbod van woningcorporaties en particulieren.
Studentenkamer bemiddeling sinds 2010

MaastrichtHousing.com bemiddeld tussen studenten en aanbieders. Omdat deze aanbieders bestaan uit universiteit, woningcorporaties en particulieren, dient de software verschillende processen te ondersteunen. Dit gaat van een live chat module en biedingsrondes tot het beheren van technische mankementen en het faciliteren van de schoonmaakdienst.

Voor het eigen aanbod van de universiteit, het Guesthouse, wordt er slim rekening gehouden met de bezettingsgraad van alle kamers om deze zo hoog mogelijk te houden. Studenten ontvangen automatisch elke maand de mogelijkheid om de huur te betalen direct binnen het platform.

Klant
Maastricht University
Jaar
Van 2010 tot op heden
Diensten

Maatwerk Laravel applicatie met XLS en PDF creatie, betalingen en chat features.

Maurice Evers

“Hogere bezettingsgraad dankzij ons gebruiksvriendelijke platform”

In de mooie jaren dat we met Spartner (voorheen Maatwebsite, red.) samenwerken hebben we onze software sterk doorontwikkeld. Studenten en verhuurders werken actief met features als lotingen, betalingen, chat, contractgeneratie en meer.

Maurice Evers Department Head Student Housing

Doorlopende vernieuwing.

We hanteren maandelijkse sprints in Jira, waarbij we werken aan twee grotere releases per jaar. Zo is MaastrichtHousing gegroeid tot een modern platform waarin steeds meer partijen het vastgoed beheren.

Wat wil je door ons laten ontwikkelen?

Een nieuw idee of een bestaand systeem dat aandacht nodig heeft?
We denken graag met je mee.