Verhuur- en beheersoftware.

Een online platform dat bemiddelt tussen Maastricht University studenten en het aanbod van woningcorporaties en particuliere verhuurders.
Studentenkamer bemiddeling sinds 2010

MaastrichtHousing.com bemiddelt tussen studenten en aanbieders. Omdat deze aanbieders bestaan uit universiteit, woningcorporaties en particulieren, dient de software verschillende processen te ondersteunen. Dit gaat van een live chat module en biedingsrondes tot het beheren van technische mankementen en het faciliteren van de schoonmaakdienst.

Voor het eigen aanbod van de universiteit, het Guesthouse, wordt er slim rekening gehouden met de bezettingsgraad van alle kamers om deze zo hoog mogelijk te houden. Studenten ontvangen automatisch elke maand de mogelijkheid om de huur te betalen direct binnen het platform.

Klant
Maastricht University
Jaar
Van 2010 tot op heden
Technologie

Maatwerk Laravel applicatie met XLS en PDF creatie, betalingen en chat features.

Maurice Evers

“Hogere bezettingsgraad dankzij ons gebruiksvriendelijke platform”

In de mooie jaren dat we met Spartner samenwerken hebben we onze software sterk doorontwikkeld. Studenten en verhuurders werken actief met features als lotingen, betalingen, chat, contractgeneratie en meer.

Maurice Evers Department Head Student Housing

Doorlopende vernieuwing.

We hanteren maandelijkse sprints in Jira, waarbij we werken aan twee grotere releases per jaar. Zo is MaastrichtHousing gegroeid tot een modern platform waarin steeds meer partijen het vastgoed beheren.

Wie helpt jou om te winnen?

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.