Werk aan een briljante medischeAI sidekick.

Werk aan een briljante medische
AI sidekick.

AI gaat de zorg veranderen, dus dit is hét moment om aan AI te gaan werken. Dit kan bijvoorbeeld middels de integratie van Large Language Modellen (LLM) van Microsoft of Google. Een stap verder is het realiseren van een eigen model, mogelijk op basis van Open Source. Schakel ons in als kennispartner bij het realiseren van prototypes of MVP's.

Bekijk ons werk
Maximale impact op de zorg

Betere kennis

AI heeft toegang tot al het onderzoek en update zichzelf iedere seconde.

Betere logica

AI kan alle data, van onderzoek én patient, in real-time vergelijken, verbanden leggen en kansen berekenen.

Betere communicatie

AI heeft geduld, kan zijn toon én taal optimaliseren voor de toehoorder; van arts tot patient. Tevens kan de AI schrijven, spreken, luisteren, uitleggen, onderbouwen en meer. Met behulp van vele stemmen of zelfs video.

Minder fouten

AI maakt nu nog wel fouten, maar is zeer nauwkeurig. Indien fouten voorkomen, zal de AI er direct van leren.

AI ontwikkelen voor de zorg

AI verandert de zorgvoorziening ingrijpend

Onderzoek toont aan dat AI er zo goed als klaar voor is om de zorgsector te transformeren. De resultaten van de MedQA-toets met 1066 vragen waren ronduit verbluffend. In vergelijking met de score van een gemiddelde arts, presteerden MedPaLM 2 van Google met 86,5% en GPT4 van Microsoft met 86,1% buitengewoon goed.

  • MedPaLM 2 (Google)       86,5 %

  • GPT4 (Microsoft)              86,1 %

  • Gemiddelde arts               60,0 %


Deze cijfers openen een wereld van mogelijkheden die voorheen ondenkbaar waren. We zijn vastbesloten om voorop te lopen in deze ontwikkelingen en werken samen met de meest creatieve geesten om de volgende generatie medische AI-assistenten te creëren. Met de combinatie van geavanceerde AI-technologieën en het menselijk denkvermogen kunnen we de grenzen van de gezondheidszorg verleggen en ongekende hoogten bereiken. Samen zullen we nieuwe wegen inslaan en een toekomst van betere en gepersonaliseerde zorg mogelijk maken.

Bekijk de onderzoeken

​​Ontdek de revolutionaire impact van AI in de zorg. In een tijd waarin AI de potentie heeft om de gezondheidszorg te transformeren, is dit het perfecte moment om nieuwe AI-innovaties te ontwikkelen die de wereld beter maken.

Zorg & ICT 2023Startpunt van innovatie.

Zorg & ICT 2023

Startpunt van innovatie.

We stonden op Zorg & ict 2023 en hadden vele goede gesprekken over innovatie in de zorg, waaronder de vele mogelijkheden van AI, platform ontwikkeling en API integratie. Wil je verder sparren of heb je ons gemist, open alsnog het gesprek met Sophie, Arne of Bart.

Neem contact op.
Dr. Freek Daams

“Internationale samenwerking in randomized trial”

Onze landelijke werkgroep van chirurgen werkt actief samen met internationale werkgroepen dankzij het innovatieve online onderzoek-platform.

Read more

Dr. Freek Daams Upper GI en HPB Chirurgie, VUmc

Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Read more

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Marco Leenders

“Verlengstuk van onze competenties en softwareontwikkeling”

Middels wekelijkse calls en de Azure Devops sprints werkt Spartner actief samen met onze innovatie, communicatie en softwareontwikkeling-afdelingen.

Read more

Marco Leenders Hoofd Automatisering Mosadex Groep

Veelgestelde vragen.

Heb je interesse in samenwerking, maar zit u nog met enkele prangende vragen? Deze snelle Q&A biedt wellicht uitkomst.

Naast Ai, wat is jullie specialisme?

Samengevat zijn we in staat om vrijwel ieder software innovatie te realiseren. Van het business plan tot een prototype of hoogwaardige applicatie. We ontzorgen bij vrijwel iedere software oplossing voor legaltech, medtech, fintech, e-commercy en industrie systemen.

Qua tools noemt men dit vaak een webapplicatie, portal, platform, patiëntendossier, 3D builder, AI tool, ERP, boekingssysteem, API-integratie, CRM, bot, middleware of APP.

In welke technologieën zijn jullie gespecialiseerd?

Ons team bestaat uit architecten, consultants, UX-ers en full-stack developers. We zijn bedreven in zowel backend- als frontend-ontwikkeling, van concept naar volwaardig plan van aanpak.

Voor backend maken we vaak gebruik van PHP/Laravel, .NET, C# of Python. De data van de applicatie wordt opgeslagen in SQL (MySQL, PostgreSQL) of NoSQL (MongoDB, Elasticsearch, Redis) databases.

Aan de frontend-zijde werken we met krachtige technologieën zoals JavaScript, Livewire, TailwindCSS, Vue.js, ThreeJS, TypeScript, Nuxt.js, Flutter, React (Native) en Angular. UX/UI-ontwerpen creëren we met behulp van Adobe XD, Figma, UXPin of Photoshop.

Dit is slechts een greep uit ons expertisegebied. Van DevOps tot AMQP, we gaan graag dieper in op de technologieën die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Ludiek idee, klik eens op die knop.

Hoe realiseer je de potentie van AI?
Kan mijn bedrijf winnen met innovatie?
Spartner heeft de antwoorden.

Boek een call

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.