Wordt uw juridisch adviseureen AI bot?

Wordt uw juridisch adviseur
een AI bot?

De meest disruptieve AI tools en platforms worden komende jaren gebouwd. U kunt hierop meeliften door bijvoorbeeld een Large Language Models (LLM) van Microsoft of Google te integreren. Een stap verder is het realiseren van een eigen model op basis van Open Source. Wij zijn dé kennispartner om goede ideeën uit te werken tot prototypes of MVP's.

Hoe we werken

De impact van AI & LegalTech

Betere kennis

AI heeft toegang tot alle contract, statuten, pleitnota's akten, stukken of memo's en verrijkt zichzelf met de nieuwste data.

Betere logica

AI kan alle juridische stukken en cliëntinformatie in real-time vergelijken, verbanden leggen en suggesties geven.

Betere communicatie

AI heeft geduld, kan zijn toon en taal optimaliseren voor de ontvanger, van collega-advocaat tot cliënt. Bovendien kan AI schrijven, spreken, luisteren, uitleggen, onderbouwen en meer, in diverse vormen, zelfs via video.

Minder fouten

AI kan natuurlijk fouten maken, maar zal deze altijd kunnen onderbouwen en kan direct leren van deze fouten. Ook kan AI menselijke fouten detecteren of suggesties bieden t.a.v. ontbrekende argumenten of bepalingen.

AI jurist ontwikkelen

AI presteert beter dan juridische studenten

Recent onderzoek (15 maart 2023) laat zien dat GPT-4, een AI Large Language Model (LLM), de kwaliteit heeft om de juridische sector ingrijpend te veranderen. De onderzoekers lieten diverse LLMs het Multistate Bar Exam (MBE) met 200 vragen afnemen en de resultaten waren indrukwekkend. GPT-4 van OpenAI (Microsoft) scoorde met 75,7% zelf beter dan de gemiddelde student, wiens score op 70% ligt.

Deze resultaten openen een scala aan mogelijkheden die voorheen onvoorstelbaar waren. We zijn vastberaden om in de voorhoede te blijven van deze ontwikkelingen en werken samen met de meest innovatieve denkers om de volgende generatie juridische AI-tools en LegalTech te ontwikkelen.

Bekijk de juridische AI onderzoeken

Verken de studies die de baanbrekende invloed van AI op de advocatuur onthullen. Het blootstellingspercentage voor "Juridisch Secretaresses en Administratieve Assistenten" bereikt zelfs 100%, een ontwikkeling die een ongeëvenaarde impact zal hebben op de juridische sector.

LegalTech & SpartnerStartpunt van innovatie.

LegalTech & Spartner

Startpunt van innovatie.

We werken al jaren aan LegalTech en juridische software, van AI software voor NDA's tot Juridisch platform ontwikkeling met API integratie. Wil je verder sparren, open het gesprek met Arne of Bart.

Neem contact op.
Marco Caspers

“AI en machine learning als juridische tools”

We droegen de ontwikkeling van Lynn in 2020 over aan Spartner. Het Lynn platform krijgt dankzij de snelle doorontwikkeling een steeds centralere rol in de juridische wereld.

Read more

Marco Caspers Software Development Manager bij Lynn Legal

Niels Winters

“Innoveren in juridische technologie”

Als juristen met kennis van IT hechten we veel waarde aan kwaliteit; zowel van de code als van het proces. De hoge standaarden en betrouwbaarheid van Spartner geeft ons de capaciteit om doorlopend innovatieve features te creëren.

Read more

Niels Winters Directeur JuriBlox

Jurjen Terpstra

“Pragmatische en flexibele samenwerking”

Spartner heeft voor ons een maatwerk portaal gemaakt voor de subsidieverantwoording van grootschalige samenwerkingsprojecten. Dit stelt ons en onze partners in staat om in een gezamenlijke omgeving op een veilige, inzichtelijke en beheersbare wijze hun plannen uit te voeren en te verantwoorden. De pragmatische en flexibele samenwerking met Spartner heeft ervoor gezorgd dat we in korte tijd een functionele een klantvriendelijke omgeving hebben gerealiseerd.

Jurjen Terpstra Managing Partner at Wecreate Consulting

Veelgestelde vragen.

Heb je interesse in samenwerking, maar zit u nog met enkele prangende vragen? Deze snelle Q&A biedt wellicht uitkomst.

Naast Ai, wat is jullie specialisme?

Samengevat zijn we in staat om vrijwel ieder software innovatie te realiseren. Van het business plan tot een prototype of hoogwaardige applicatie. We ontzorgen bij vrijwel iedere software oplossing voor legaltech, medtech, fintech, e-commercy en industrie systemen.

Qua tools noemt men dit vaak een webapplicatie, portal, platform, patiëntendossier, 3D builder, AI tool, ERP, boekingssysteem, API-integratie, CRM, bot, middleware of APP.

In welke technologieën zijn jullie gespecialiseerd?

Ons team bestaat uit architecten, consultants, UX-ers en full-stack developers. We zijn bedreven in zowel backend- als frontend-ontwikkeling, van concept naar volwaardig plan van aanpak.

Voor backend maken we vaak gebruik van PHP/Laravel, .NET, C# of Python. De data van de applicatie wordt opgeslagen in SQL (MySQL, PostgreSQL) of NoSQL (MongoDB, Elasticsearch, Redis) databases.

Aan de frontend-zijde werken we met krachtige technologieën zoals JavaScript, Livewire, TailwindCSS, Vue.js, ThreeJS, TypeScript, Nuxt.js, Flutter, React (Native) en Angular. UX/UI-ontwerpen creëren we met behulp van Adobe XD, Figma, UXPin of Photoshop.

Dit is slechts een greep uit ons expertisegebied. Van Azure DevOps tot AMQP op AWS of TransIP, we gaan graag dieper in op de technologieën die het beste aansluiten bij jouw behoeften.

Onze skills, jouw succes.

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.
Bel, mail of app voor een snelle afspraak.

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.