Onze developers staan nooit stil.

Onze developers staan nooit stil.

Spartner is innoverend. Niet alleen in de aard van onze projecten, maar ook in het gebruik van nieuwe technieken en in het coachen van jou als collega. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling is mijn passie.” 
- Frank Peters, Technical Director

Ga voor het hoogste niveau
Onze developers staan nooit stil

Door onze jarenlange ervaring in Laravel en enthousiaste, leergierige, developers hebben we een hoog niveau behaald in het schrijven van software. Onze software voldoet aan SOLID technieken, OWASP standaarden en we monitoren onze coding style nauwkeurig met linters zodat onze code niet alleen goed is, maar ook prettig leesbaar is (en ja, stiekem ook héél mooi is om te zien).

Laat je dit niet afschrikken, integendeel. We willen je juist helpen om je naar dit niveau te brengen. We brengen dit samen met je in kaart en dit gebeurd gaandeweg in code reviews en coaching sessies.

Samen sterker

We hebben een heel veelzijdig team waarin we actief samenwerken. Ik ben betrokken als Technical Director bij de beginfase van een project, maar ik betrek jou als developer daar heel snel bij zodat we samen de beste en mooiste oplossing voor onze klanten kunnen ontwerpen. Zo bouw je al snel kennis op van het project en weet je waar je samen met de klant naar toewerkt.

We houden twee keer per dag een korte standup, om met het hele team te bespreken waar iedereen mee bezig is, en of dit voorspoedig verloopt of dat er hulp nodig is. Daarnaast ben ik of een van mijn collega's altijd bereikbaar voor vragen of hulp. We moedigen het aan om actief te zoeken naar hulp zodat je niet alleen snel geholpen bent maar ook kunt leren van onze ervaring. We proberen je uiteraard wel te prikkelen, zodat je zelf ook de oplossing kunt vinden.

Is je werk af, dan wordt deze door je collega bekeken in een code review. Zo zorgen we er als team voor dat de code altijd door minimaal twee paar ogen is bekeken. Dit garandeert onze hoge standaard. Automatische tools als PHP CS Fixer, PhpStan en ESlint zorgen ervoor dat je al snel inzicht krijgt of er iets niet juist is. Daarnaast schrijven we unit, feature en browser tests om onze functionaliteit te bewaken tegen bugs.

Onze developers staan nooit stil

Zelfontwikkeling

Ik vind het belangrijk dat je bij ons als developer constant kunt blijven groeien. De ontwikkelingen binnen de webdevelopment wereld volgen elkaar snel op. Om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen en helpen met strategische oplossingen is het essentieel én leuk om je kennis constant te blijven bijspijkeren.

Als developer bij Spartner werk je volgens je Persoonlijke Ontwikkelingsplan. Ongeacht je niveau zijn er altijd onderwerpen die je graag zelf zou willen leren of die gevraagd worden voor projecten. Denk bijvoorbeeld aan technieken als Nuxt, Vue.js, Inertia, Tailwind CSS, Livewire, ES6 en natuurlijk Laravel. Maar ook aan blockchain en andere technologische vernieuwingen. De ontwikkelingen staan niet stil. We geven je daarom de ruimte om deze kennis op te doen via (online) cursussen, coaching sessies door collega's en een actieve sfeer waarin vragen stellen wordt aangemoedigd.

Fun

Het werken moet ook vooral een plezier blijven. Daarom is er een informele sfeer op kantoor, gezellige collega's met verschillende interesses (auto's, games, science-fiction, sport, etc.) waardoor je je er snel thuis zal voelen.

Wil je even je zinnen verzetten; de pingpongtafel en een welwillende collega staan tot je beschikking. Daarnaast ligt het kantoor aan de gezellige Markt in Meerssen met vele cafés en restaurants om op een andere manier stoom af te blazen.

We organiseren ook regelmatig leuke uitjes met het hele team. Bijvoorbeeld naar conferenties als Laracon of Dutch PHP Conference. Maar ook zijn we al vaak gezellig gaan eten, middagje gaan karten of spelen een VR game met het hele team.

Lijkt dit je wat?

Solliciteer dan nu als Laravel Developer bij Spartner. Help jij ons groeien? Dan helpen wij jou groeien.


Zin in een kop koffie?

Heb je software nodig om de markt te bestormen?
Of voldoet je huidige software niet aan de verwachtingen?
Wat je vraag ook is, Spartner staat je bij met raad en digitale daad.

Bart Schreurs
Business Development Manager

We hebben je bericht ontvangen! We nemen zo snel mogelijk contact op! Er ging iets mis tijdens het versturen van je bericht, controleer alle velden.